פיסטוק

30.00

שטח השימוש: חיצוני
קיבולת: 100 מ"ל

תיאור

פיסטוק

שם בוטני:

Pistacia vera

יעוד: 

שמן פיסטוק מוערך מאוד בתחום הקוסמטיקה. עם טוניק, נוגד חמצון, מזין, אנטי דלקתי זה הוא תרופה טובה לטיפול בעור.  שמנים אמורים להגן על העור מפני גורמים סביבתיים אגרסיביים (רוח, שמש, קור), כוויות קור וסדקים. שמן משמש מסנן תמונה עבור הגנה מפני חשיפה לקרינה אולטרה סגולה, כמו גם מוצר קוסמטי להסרת כתמים ונמשים על העור

סווג : טבעי

ארץ מוצא : אלג'יריה

תיאור: 

מסז. שמן  יכול לשמש הן בצורתו טהורה או בשילוב עם שמנים צמחיים אחרים (אפרסק, שקדים, משמש, זרעי ענבים מעורבים בשיעורים שווים)

של עיסוי בשמן פיסטוק הקרקפת הוא מעורב רצוי עם שמן חוחובה על יחס של 1: 1.

תערובת של שמנים לעיסוי מיובל קשה הזדקנות העור הוא הוכן על ידי הוספת 1-2 כפות בסיס שומן 2-3 טיפות של שמנים אתריים של גרניום, ערער, לימון ושמיר. לצורך כך יכול גם להשתמש בתערובת עם תוספת של 2-3 טיפות לבנדר, רוזמרין ושמן ברוש חיוני.

העשרה של קוסמטיקה: 10 טיפות פיסטוק הוסיף שמן עד 10 גרם של קרם או 10 מ"ל טוניק, קרם; 100 מ"ל של מרככי שמפו או שיער להוסיף 7-10 מ"ל של שמן פיסטוק.

 

כל המידע המוצג באתר זה מהווה התייחסות ולא יכול להיחשב מדריך לטיפול, או קריאה לפעולה. אם כל בעיות בריאות או מחלות צריכות לראות רופא ולקחת ארומתרפיה כתמיכה נוספת לגוף. בייעוץ זה הוא בשמנים ארומטיים חובה.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “פיסטוק”

האימייל לא יוצג באתר.