עשב לימון

55.00

שטח השימוש: חיצוני
קיבולת: 100 מ"ל

קטגוריה:

תיאור

עשב לימון

שם בוטני:

Cymbopogon flexuosus

יעוד :

אנטיבקטריאלי, אנטי צלוליט, גוון, חיזוק

סווג : טבעי

ארץ מוצא : הודו

תיאור:

למטרות טיפוליות, משמש לחסל את דלקת של העור, אקנה

כלי טיפוח השיער עוזר להפחית שמנוניות של הקרקפת ולמנוע קשקשים. יש לו ניחוח מרענן ונעים כי הוא מרומם.

בשימוש קוסמטי

שמן עשב לימון הוא אידיאלי עבור הטיפול של עור נקבובי שמנוני: בתקשורת על נהלים יומיים או טוניק לטהרתו, מרענן אפקט כמו שמעולם לא מתאים כי שמן עשב לימון מאיר את הנקבוביות, עוזר להפחית אותם, תוך שהוא פועל בעיקר על הקלה שתורם עמוק שינוי מבנה העור

 שימוש מנורה ארומה : בכוס העליונה של מנורה ארומה שופכים 3-5 כפות מים פושרים,ואז מוסיפים 5-7 טיפות של שמן,

אז בחלק התחתון לשים נר דולק (שעווה אלכוהול במיכל מתכת)

ארומה אמבטיה :להוסיף  1-2 כפות מתחלב ( טבין 25 ) במלח הים,דבש ואז להוסיף  5-7 טיפות של שמן , להתמוסס במים פושרים ואז להוסיף לאמבטיה מלאה מעת הליך 10-20 דקות.

בחנות המקוונת שלנו יש תמיד מגוון של שמנים אתריים, ניחוחות, קטורת, קונוסים, מחזיקי קטורת ומנורות ארומה של כל הצורות והגדלים, אתה רק צריך לבחור לקנות.

 כל המידע המוצג באתר זה מהווה התייחסות ולא יכול להיחשב מדריך לטיפול, או קריאה לפעולה. אם כל בעיות בריאות או מחלות צריכות לראות רופא ולקחת ארומתרפיה כתמיכה נוספת לגוף. בייעוץ זה הוא בשמנים ארומטיים חובה

 

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “עשב לימון”

האימייל לא יוצג באתר.