חמאה קוקוס

15.00

נקה
מק"ט: אין מידע קטגוריה:

תיאור

חמאה קוקוס

חמאה קוקוס הוא מוצר טבעי. השמן נעשה ללא שימוש טעמים, ניחוחות,צבעים, וכימיקלים אחרים.

כל היתרונות של שמן קוקוס מוטבעים בו על ידי הטבע עצמו, ולכן הוא לא צריך מלאכותי ולעתים קרובות מזיק תוספים.

המאפיינים המופלאים של שמן הקוקוס מסופקים על ידי החומרים הבאים:

חומצת לוריק מספקת פעילות אנטיבקטריאלית.

שמן קוקוס מכיל לפחות 50% של המרכיב הטבעי הזה.

חומצה היאלורונית – יוצרת סביבה לחה על פני העור.

טריגליצרידים של חומצות שומן רוויות לאפשר את השמן כדי להיספג במהירות לתוך העור.

השמן מכיל גם פלמיטי, קפרילי, אוליק, קפרי, סטארי, לינולני, אראצ'ידוני, חומצות קפארו.

הודות לכך, שמן קוקוס הוא אחד העור לחות הטוב ביותר, ריכוך, מזין ומגונן מוצרי טיפוח השיער.

 

שם בוטני:

Cocos nucifera

יעוד : מיקרוביאלית, אנטי דלקתית, לחות, שפעה מרככת על העור ושיער בשל מאפיינים תזונתיים ואת המגן הגבוהים של השמן אמור להגן על העור מפני ההשפעות של גורמים סביבתיים קשים. זה עוזר למתן את העור המיובל ומונע היווצרות סדקים

סווג : טבעי

ארץ מוצא : אמריקה הטרופית

תיאור : לפני השימוש, הבקבוקון עם השמן צריך להיות ממוקם בתוך אמבט מים בטמפרטורה של 40-45  צלזיוס עד שהשמן לא לרכוש עקביות נוזלית

שמן עיסוי משמש עיסוי ישיר של הגוף, כולל הפנים, הצוואר והחזה העליון.

 עיסוי עם חמאה קוקוס הוא שימושי במיוחד כאשר סוג עור היבש, ואחרי טיפול במים השמן נספג במהירות וגורם קטיפתית בעור.

כבסיס המשחה נפלא, שמן קוקוס הוא בשימוש נרחב לייצור מוצרי קוסמטיקה, מרגרינה, פתילות, וגם בשימוש בבישול. זה מוערך ביותר עבור טיהור שלה ומאפיינים הקצפה

מידע נוסף

מידה

100 מ''ל

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “חמאה קוקוס”

האימייל לא יוצג באתר.