גרניום

62.00

שטח השימוש: חיצוני
קיבולת: 100 מ"ל

תיאור

גרניום

שם בוטני:

PELARGONIUM GRAVELOLE

יעוד:

אנטיבקטריאלי, אנטי, חיטוי, אנטי דלקתי, עוויתות, משכך, טוניק, עפיצות, עוצרים דמום, ריפוי פצעים, משכך כאבים, משתן, בצקים, נוגדות דיכאון, נוגדות קרישה ואנטי, עוֹצֵר דִמוּם

סווג : טבעי

ארץ מוצא : אירופה (מדינות הים התיכון), אפריקה, יפן, סין, אמריקה המרכזית

תיאור:

שמן גרניום היינו אחד מהשמנים הטובים.משמש צהבת, דלקות בדרכי השתן, אבנים בכליות כיס המרה, בצקת. תוצאות טובות מושגות בטיפול גסטריטיס, כיב קיבה, דימום רחמי, דלקת פרקים, שָׁרֶרֶת, שיגרון, בשלב הראשוני דליות, סוכרת,קוסמטיקה,מבער,יעסוי,קרמים.

השמן גרניום מתאים לטיפול היומיומי של עור שמנוני, לא טהור ומגורה. עור חיוור נותן צבע בריא. מבטל פריחות, תגובות דלקתיות פילינג לעור יבש ורגיש. שימושי עבור דהייה, נפיחות עור שמנוני. משמש כדי להלבין את העור ולמנוע קשקשים.

 שימוש מנורה ארומה :

בכוס העליונה של מנורה ארומה שופכים 3-5 כפות מים פושרים,ואז מוסיפים 3-4 טיפות של שמן,

אז בחלק התחתון לשים נר דולק (שעווה אלכוהול במיכל מתכת)

ארומה אמבטיה :

להוסיף  1-2 כפות מתחלב ( טבין 25 ) במלח הים,דבש ואז להוסיף   7-10 טיפות של שמן גרניום , להתמוסס במים פושרים ואז להוסיף לאמבטיה מלאה מעת הליך 10-20 דקות.

כל המידע המוצג באתר זה מהווה התייחסות ולא יכול להיחשב מדריך לטיפול, או קריאה לפעולה. אם כל בעיות בריאות או מחלות צריכות לראות רופא ולקחת ארומתרפיה כתמיכה נוספת לגוף. בייעוץ זה הוא בשמנים ארומטיים חובה.

 

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “גרניום”

האימייל לא יוצג באתר.